ONZE WERKWIJZE

Vrijstaand maken / beeldbewerking: zo eenvoudig werkt het

 • null

  Aanvraag

  Aanvraag

  Vul ons contactformulier in of bel +31 (0)168-476144. Je ontvangt van ons de toegangsgegevens voor de FTP server van GO! Vrijstaandmaken, waar je de bestanden kunt uploaden. Heb je geen FTP kennis en wil je het beeldmateriaal snel via internet naar ons sturen? Gebruik dan ons We Transfer uploadkanaal.

 • null

  Uploaden van de bestanden

  Uploaden van de bestanden Je plaatst de te bewerken bestanden op onze FTP server. Het maakt voor onze professionals niet uit of je jpg-, pdf-, eps-, tiff- of psd-bestanden uploadt. Vervolgens bel je ons of stuur je een mail naar instructie@grafi-offshore.com om te melden hoeveel beelden je hebt aangeleverd en welke bewerking je wenst. Wil je vooraf een ureninschatting van de werkzaamheden? Vermeld dit dan apart in de e-mail.

 • null

  Persoonlijke begeleiding

  Zodra je opdracht hebt gegeven tot het verrichten van de werkzaamheden, gaan we aan de slag. Wij geloven in de meerwaarde van persoonlijk contact. Onze projectmanagers hebben verstand van zaken. Zij denken graag met je mee en zorgen dat jouw specifieke wensen en eisen worden vastgelegd in een duidelijke werkbeschrijving voor de studio. Je projectmanager houdt je persoonlijk op de hoogte van het verloop van de opdracht. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden staan je bewerkte beelden uiterlijk na 2 werkdagen klaar om te downloaden.

 • null

  Populaire FTP programma’s

Testbewerking aanvragen

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Ter kennismaking kunnen bedrijven daarom onze diensten op het gebied van beeldbewerking vrijblijvend testen.

Dit zeggen onze klanten over ons

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR