ONZE WERKWIJZE

Vrijstaand maken / beeldbewerking: zo eenvoudig werkt het

 • null

  Aanvraag

  Vul ons contactformulier in of bel +31(0)168 47 61 44. Je ontvangt van ons de logingegevens van onze FTP Server zodat je jouw beelden kunt uploaden. Liever op een andere manier beelden uploaden? Gebruik dan ons WeTransfer Kanaal.

 • null

  Uploaden van de bestanden

  Op onze FTP-server kan je elk type afbeelding uploaden: jpg-, pdf-, eps-, tiff-, psd-, enz. Wanneer je de bestanden hebt geüpload, ontvangen wij ook graag een instructie waarin je meldt hoeveel afbeeldingen je hebt geüpload en welke bewerking ze nodig hebben. Stuur deze instructie naar instructie@grafi-offshore.com of bel +31 (0)168 476 144 voor een toelichting. Wilt u graag vooraf een prijsindicatie ontvangen? Laat het ons weten via e-mail.

 • null

  Persoonlijke begeleiding

  Zodra je de afbeeldingen hebt geüpload, of nadat je akkoord hebt gegeven op de prijsindicatie, beginnen we met het verwerken van je afbeeldingen. Onze projectmanagers hebben veel kennis van beeldbewerking. Ze denken in oplossingen en zorgen ervoor dat je specifieke eisen worden vastgelegd in een duidelijke werkbeschrijving voor de studio. De projectmanager houdt je persoonlijk op de hoogte van de status van de bestelling. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de bestelling kan je de bewerkte afbeeldingen meestal binnen 2 werkdagen na het uploaden downloaden.

 • null

  Populaire FTP programma’s

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Het verplicht je tot niets.

Dit zeggen onze klanten over ons

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR