BEELDMONTAGE

Foto’s samenvoegen / beeldmontage

Meerdere foto’s samenvoegen tot één nieuwe foto? Van meerdere beelden of beeldonderdelen één nieuw beeld maken? Met beeldmontage monteren wij alle onderdelen tot één realistisch nieuw beeld. We kunnen afzonderlijke beeldelementen toevoegen, verwijderen of veranderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Word de regisseur van je eigen beeld.

Een goed resultaat

Het maken van een goede beeldmontage kan best complex zijn. Je hebt te maken met elementen uit verschillende beelden die je samenvoegt. Is de beeldhoek passend, is het licht vergelijkbaar, klopt de vergrotingsmaatstaf, de scherpte en de fotografische korrel? Uiteraard houden onze ervaren medewerkers met al deze factoren rekening.

Brede ervaring

De medewerkers van onze Image Studio hebben veel ervaring met beeldmontage, fotomontage, vrijstaand maken, retoucheren en het uitvoeren van kleurbewerkingen. Wij letten er op dat in het eindresultaat de beeldverhoudingen kloppen en dat er geen vreemde verschillen ontstaan door kleur of belichting. Wij handelen elke opdracht snel, professioneel en goed af!

Meer weten over beeldmontage?

Neem contact met ons op: +31 (0)168-476 144

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Het verplicht je tot niets.

Enkele voorbeelden

BEELDMONTAGE OOG VOOR FOTOGRAAFbeeldmontage_oog voor fotograaf

COMPOSITIE VOOR RECLAMEBUREAU
Beelden samenvoegen

BEELDMANIPULATIE
beeldmanipulatie

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR