BEL MIJ
BEL MIJ

Vrijstaand maken / beeldbewerking: zo eenvoudig werkt het


one

Aanvraag

Vul ons contactformulier in of bel +31 (0)168-476144. Je ontvangt van ons de toegangsgegevens voor de FTP server van GO! Vrijstaandmaken, waar je de bestanden kunt uploaden. Heb je geen FTP kennis en wil je het beeldmateriaal snel via internet naar ons sturen? Gebruik dan ons We Transfer uploadkanaal.

callrate

two

Uploaden van de bestanden 

Je plaatst de te bewerken bestanden op onze FTP server. Het maakt voor onze professionals niet uit of je jpg-, pdf-, eps-, tiff- of psd-bestanden uploadt. Vervolgens bel je ons of stuur je een mail naar instructie@grafi-offshore.com om te melden hoeveel beelden je hebt aangeleverd en welke bewerking je wenst. Wil je vooraf een ureninschatting van de werkzaamheden? Vermeld dit dan apart in de e-mail.

ftp-browser

three

Persoonlijke begeleiding 

Zodra je opdracht hebt gegeven tot het verrichten van de werkzaamheden, gaan we aan de slag. Wij geloven in de meerwaarde van persoonlijk contact. Onze projectmanagers hebben verstand van zaken. Zij denken graag met je mee en zorgen dat jouw specifieke wensen en eisen worden vastgelegd in een duidelijke werkbeschrijving voor de studio. Je projectmanager houdt je persoonlijk op de hoogte van het verloop van de opdracht. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden staan je bewerkte beelden uiterlijk na 2 werkdagen klaar om te downloaden.

ftp-browserOut

four

Populaire FTP programma’s

FileZilla (gratis)
Cute FTP

IP-Switch

Uploaden van de bestanden h3/a

Our Clients