BEL MIJ

Goede beeldmontage

Van meerdere beelden of beeldonderdelen één beeld maken? Met beeldmontage monteren alle onderdelen tot één realistisch nieuw beeld. We kunnen afzonderlijke beeldelementen toevoegen, verwijderen of veranderen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Word de regisseur van je eigen beeld.

Een goed resultaat

Het maken van een goede beeldmontage kan best complex zijn. Je hebt te maken met elementen uit verschillende beelden die je samenvoegt. Is de beeldhoek passend, is het licht vergelijkbaar, klopt de vergrotingsmaatstaf, de scherpte en de fotografische korrel? Uiteraard houden onze ervaren medewerkers met al deze factoren rekening.

Brede ervaring

De medewerkers van onze Image Studio hebben veel ervaring met beeldmontage, fotomontage, vrijstaand maken, retoucheren en  het uitvoeren van kleurbewerkingen. Wij letten er op dat in het eindresultaat de beeldverhoudingen kloppen en dat er geen vreemde verschillen ontstaan door kleur of belichting. Wij handelen elke opdracht snel, professioneel en goed af!

Gratis uitproberen

Graag overtuigen wij je van de kwaliteit van onze Image Studio. Ter kennismaking bewerken wij daarom 3 beelden gratis voor je.

Meer weten over beeldmontage?

Neem contact met ons op: +31 (0)168-476 144

Enkele voorbeelden

BEELDMONTAGE OOG VOOR FOTOGRAAF

beeldmontage_oog voor fotograaf

COMPOSITIE VOOR RECLAMEBUREAU
compositie voor reclamebureau

BEELDMANIPULATIE
beeldmanipulatie

Offerte aanvragen

3 Foto's gratis bewerkt!

Wij overtuigen je graag van de kwaliteit van onze diensten. Daarom bewerken wij 3 foto’s GRATIS voor je!
AANVRAGEN >
“Wij zijn opgetogen over de vlotte afhandeling en de kwaliteit die geleverd wordt”
Steven Vanslambrouck, Art director
"Wij zijn zeer tevreden over de gigantische flexibiliteit van GO! Grafi Offshore. Daarnaast waren we blij verrast dat GO! Grafi Offshore zeer goed met ons meedacht en zelf met suggesties en oplossingen kwam. Ook zijn we zeer te spreken over de projectcommunicatie."
Kees Bonting
"Geweldig dat GO! Grafi Offshore zo snel levert!"
Marian Kappers, webmarketeer
"Het was een groot succes. Veel dealers waren aanwezig en hebben het spel gespeeld. De reacties waren positief!"
Rosalie Buijel
Our Clients