BEL MIJ
BEL MIJ

Snel, vakkundig en betrouwbaar

GO! Vrijstaandmaken is één van de grootste aanbieders van diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking. Wij leveren topkwaliteit beeldbewerking, werken snel en nauwkeurig en met een constante kwaliteit. Wij zijn onderdeel van GO! Grafi Offshore bv,  maakstudio voor vrijstaandmaken, Flash, HTML5, slicing, banners, DTP, .Net, PHP en nog veel meer!

Grote studio

Wij hebben een eigen studio in Kathmandu, Nepal. Wij zijn dus geen inkooporganisatie. Projectmanagement, marketing en verkoop worden vanuit onze Nederlandse vestiging in Willemstad (NB) georganiseerd.

Verantwoordelijk zakendoen

Wij geloven in MVO, eerlijk en verantwoordelijk zakendoen. Dit houdt in dat we niet alleen oog hebben voor onze klanten, maar ook voor al onze medewerkers en de maatschappij waarin zij opereren. Lees meer over  de manier waarop wij eerlijk zakendoen op de website van GO! Grafi Offshore.

Topkwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit is een voorwaarde. Dat we daarnaast ook zeer snel kunnen leveren is een leuke bijkomstigheid! Overtuig u van de kwaliteit die we leveren en doe eens een gratis test.

Medewerkers van de Image Studio van Grafi Offshore

Our Clients